Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TÖLTÖTT BETYÁRPECSENYE

2011.02.05
Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, 20 dkg sertés apróhús, 1 zsemle, 1 tojás, 2 gerezd fokhagyma, 5 dkg liszt, 1 fej vöröshagyma, só, őrölt bors, őrölt pirospaprika, étolaj a sütéshez. Elkészítés: A tarjából négy nagy szeletet vágunk, kiveregetjük, meghintjük sóval és borssal. Az apróhúst ledaráljuk, hozzáadjuk a beáztatott és jól kinyomkodott zsemlét, a tojást, majd sóval, pirospaprikával, borssal, zúzott fokhagymával és pirított hagymával fűszerezzük. Ezt a tölteléket a hússzeleteken elosztjuk, majd a húst összehajtjuk, és paprikás lisztbe forgatjuk. Kevés forró olajban mindkét oldalukat pirosra sütjük. Köretnek sült burgonyát és idénysalátát kínálunk mellé.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.