Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Vidróczki betyárpecsenye

2011.02.05
Hozzávalók 4 fő részére: Füstölt szalonna: 10 dkg Sertésszűz: 30 dkg Csirkemell: 30 dkg Újhagyma: 2 szál Paprika: 1 db Fokhagyma: 2 gerezd Paradicsom: 1 db Füstölt kolbász: 20 dkg Csípős paprika: 1 db Só, bors, majoranna: ízlés szerint Pirított burgonya: 4 adag Elkészítés: Serpenyőben szalonnát pirítunk, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertésszüzet és a csirkemellet, majd megpirítjuk. Zöldhagymát, paprikát, paradicsomot, szeletelt füstölt kolbászt teszünk bele. Csípős paprikával, sóval, borssal, majorannával, fokhagymával ízesítjük. Pirított burgonyát készítünk és összekeverjük a raguval és forrón, tüzesen tálaljuk.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.